Meniu

Cautare produs dupa cod

iROB AGVs - Vehicule ghidate automat

AGVs - Vehiculele ghidate automat din seria iTOW si iCARRY au structura modulara asigurand astfel o mentenanta usoara si rapida, sunt usor de programat si de pus in functiune.

 STRUCTURA MODULARA

  Toate AGVs-urile iROB® - au o structura comuna compusa din 5 module principale:
      • unitate de control
      • unitate de angrenare 
      • monitizarea
      • sistemul de protectie
      • aprovizionarea energetica
  Aceste module se pot combina in diferite variante constructive asigurand astfel
  AGVs-uri pentru diferite aplicatii: 
      • tractiune de carucioare 
      • transport sarcina
  Carucioarele existente sau dispozitive de transport existente ale beneficiarului se pot converti la
  AGVs-urile iROB® la cerere. 


 

 
PROGRAMARE si UTILIZARE USOARA

 
Traseele AGV-ului si toti parametrii necesari programarii acestui traseu se introduc foarte usor pe touch screen-ul AGV-ului.  Programarea tag-urilor RDID se face tot pe touch screen fara a fi necesar utilizarea unui computer extern. Programele si parametrii necesari pentru parcurgerea traseelor se pot salva pe un USB memory stick si se pot copia pe un alt AGV.

 MENTENANTA USOARA

 
Datorita structurii sale modulare in cazul unei interventii  de mentenanta sau in caz de avarie,aceste situatii sunt rezolvate cu usurinta si nu este nevoie sa sa se rastoarne  AGV-ul nici macar sa fie ridicat.Datorita design-ului unic   ergonomic  accesul se face cu foarte mare usurinta atat la sistemele mecanice cat si la cele electrice tocmai pentru reducerea downtime-urilor.Pe interfata monitorului sunt prezentate atat mesajele de erori, schemele electrice dar si un meniu de help.                      CONTROLUL TRASEULUI SI AL TRAFICULUI
 
Toate AGV-urile  sunt proiectate cu un sistem de comunicare WI-FI (presetate ca si standard),insa acest sistem de comunicare si control  pentru trasee complexe si management la distanta alese ca si optiuni. De asemenea toate intrarile si iesirile I/O  setate ca si rezerva pot fi alese optional in functie de necesitatile clientului.

 

TRANSPORT SI REMORCARE
 
Datorita structurii  modulare a intregului sistem transportor optiunile pot fi modificate foarte usor de la tractare la transport sau vice- versa.Capacitatea de remorcare se poate face pana la 1 tona cu o viteza maxima de 30 m/min iar la 2 tone cu o viteza maxima de 22 m/min. Capacitatea de  incarcare este de pana la 800 kg pentru modelele transportoare.

 


                                                         Asiguram  Service 24 ore!

                                                                      
        

Nr. afisari:
Nr. afisari: