Meniu

Cautare produs dupa cod

Ergolastec - Covoare antioboseala din cauciucEfectul de antioboseala
 

Covoarele industriale ERGOLASTEC promovează sănătatea la locul de muncă. Reduc în mod semnificativ presiunea asupra gleznelor, articulaților genunchilor și șoldurilor precum si a coloanei vertebrale în timpul mersului și a muncii în picioare. Fără această diminuare, efectele pe termen scurt includ probleme de concentrare și scăderea productivității, în timp ce pe termen lung această presiune poate provoca chiar deteriorarea sistemului musculo - scheletal.
              
                                        
Un studiu publicat de Universitatea Tehnică din Munich (TUM) și de Institutul de Cercetare in Ortopedie Viena (fiot) confirmă faptul că aceste covoare sunt mai bune pentru corp decât pantofii cu talpă amortizantă datorită suprafeței ferme dar în același timp elastice. Sarcina de impact este redusă, iar mușchii picioarelor sunt întăriți prin mișcări de compensare intuitive, care la rândul lor îmbunătățesc circulația sângelui. Mersul și statul în picioare sunt prin urmare mai puțin obositoare.
 
Un alt motiv bun pentru a utiliza covoarele noastre este siguranța. Producem o gamă largă și diversificată de covoare pentru a asigura siguranță non-alunecare , chiar și în condiții de muncă umede, unsuroase sau uleioase. O altă caracteristică a acestor produse, este izolarea care o oferă pe podelele reci.

Nr. afisari:
Nr. afisari: